söndag 4 november 2012

Grattis Ann och Ice!

I helgen tävlade Ann och Ice på Tyresö Halloween cup och slutade på en andra plats i finalen! Jättebra gjort för det är inte lätt att slåss mot de lägre klasserna, det är ju mycket lättare att få höga poäng i ettan och tvåan!

Ann och Ice är även anmälda till Stora Stockholm i december, har ni möjlighet så åk dit och titta! Jättekul och fina shoppingmöjligheter! Förra året kånkade jag hem flera rullar med stora, tjocka ventapads som jag köpte jättebilligt! Miloo och jag ska också anmäla oss dit så får vi hoppas vi kommer med!

Annars så har vi tränat i helgen. I fredags körde vi rapport med Hanni och spår med resten av gänget. Vi var i Marma, där är det jättefina marker. Hanni tycker verkligen det är kul med rapport och hon är ju så snabb! Vi tränade ca 300 m sträcka som längst och även kortare sträckor då hon skulle vänja sig vid att springa trots att Hyss var kvar bakom. Hon har haft en tendens att låsa sig lite på honom. Men vi kom på knepet, om man tog henne i fot bort från honom ca tiotal meter så koncentrerade hon sig på oss istället för Hyss och då bar det iväg utan betänkligheter. Juniorerna fick göra budföring också.

I lördags tränade vi lydnad med Louise och Hobbe i Skutskär. Hanni och Hobbe tränade tvåan, de är duktiga men lite kvar än innan det är dags att anmäla till tävling!

Miloo har en elit på gång nästa helg, i Uppsala.

Gunni har fått vara så lugn det går denna helg, hon är halt och måste vila sig i form först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar