tisdag 11 september 2012

Äntligen...

händer det något i bloggen! Det har varit otroligt mycket (och är fortfarande) både hemma och på jobbet så ork och energi har inte funnits för att skriva något här..

Kippans små valpar bor ju hemma hos oss, tillsammans med mamma Kippan förstås och husse och matte. Jättekul tycker jag och det går jättebra med alla hundar. I helgen var vi elva hundar hemma och fem människor men det gick alldeles utmärkt!

Miloos tass har läkt riktigt bra så nu börjar vi köra igång träningen lite smått, tar det lite försiktigt än för säkerhets skull.

Hanni har debuterat i ettan med mycket bra resultat! Hon fick tior på allt utom på linförigheten där vi fick nio, pga mycket hopp och skutt under språngmarschen. Nu siktar vi mot tvåan mend et känns som om vi fastnat på fjärren lite. Funkar jättebra på en och en halv meters håll men så fort man ökar avståndet lite blir det inte alls så bra (dåliga uppsitt eller kommer framåt).

Halvan däremot har debuerat i tvåan, han fick ca 172 p och klassvinst, jättekul!!

Hifi har tävlat eliten och hon har fått förstapris, toppenkul!

Houdini kommer tävla ettan inom kort, jättekul när det blri fler och fler som kommer ut på tävlingsbanorna!

Ice har gjort flera fina resultat i eliten med poäng över 300 så han är klar för SM nästa år (så även Kiwi som också gjort många mycket bra tävlingar).

Hanni har börjat vallkurs, första gången var hon väl laddad men nu är hon som vanligt igen (plus att vi friskat upp ligg-kommandot intensivt under promenaderna). Gunni har fått prova lite, först var fåren lite otäcka och hon skällde och raggade men sedan kom hon på att det där var ju riktigt kul och tom gick ett par smygsteg vid några tillfällen. Jag kommer ordna vallträff när valparna blivit 6 månader och äldre hundar får naturligtvis också vara med.

Fler nyheter: Ice kommer bli pappa om allt går vägen, jättespännande och kul!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar