måndag 24 september 2012

Tävling på G

Till min förskräckelse kom Miloo och jag med på tävlingen i Hofors till helgen...vi är något otränade kan man säga men skönt att komma igång igen efter att ha haft ett så långt uppehåll. Tror inte Miloo tävlat alls i år så nu känns det ändå roligt att livet börjar återgå till det normala igen.
Vi är även anmälda till Skutskär nästa helg. Fler tävlingar behöver bokas in men så långt har jag inte kommit än. Hanni ska ju tävla tvåan framöver men än vill vi träna lite till innan jag anmäler henne.

Annars har det ju mest blivit vallträning med Hanni på sista tiden, nästa kurstillfälle är på torsdag.

I fredags var vi en snabbsväng till klubben och där fick Gunni träffa Kryddan. Kryddan är ju så snäll och lade sig platt på backen så Gunni tyckte hon var riktigt rolig, jättebra för henne efter överfallet sist.

Annars har det lugnat sig väldigt mycket hemma. Gunni är riktigt duktig och inte lika bråkig som förr. Jätteskönt att hon tappat mjölktänderna dessutom! Det är inte över än men de jobbigaste tänderna är borta (huggtänderna). Det blir ofta blodiga leksaker umder kamp, då ännu en tand börjar lossna.

Gunni har fått träna rutan några gånger, det tycker hon är en riktigt kul lek. Annars så är det det vanliga, ligg, upplet, spår, kontakt som vi småtränar lite.


Nedan tränar Fight inkallning från rutan ;-)




Söta Fanetta:




Gunni på språng, i sitt nya rosa halsband):


Foto: Elsa


Strandlek (Hanni,Miloo, Gunni och Kippan), syns ganska väl att de är släkt ;-)

Foto: Elsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar